Vakantie
 • Vakantie

  Wij zijn met vakantie van 21 juli t/m 5 augustus.

 • Bonzai
Sushi Haru restaurant
 • Tjienli
 • Sushi Haru

  Sushi Haru is een knus Japans restaurant in het centrum van Eindhoven. Gastvrouw Tjienli, chef Chun en hun team willen dat je heerlijk eet en dat je je op je gemak voelt. Sinds 2003 halen ze hiervoor letterlijk en figuurlijk alles uit de kast en blijven ze bezig met het vernieuwen van het menu.

  Chun is een creatieve kok die de traditionele vaardigheden van de Japanse keuken tot in de finesses beheerst. Hij is de perfectionist die Azië afreist op zoek naar culinaire inspiratie. “Soms denk ik: was het maar wat minder druk”, zegt hij met een glimlach.

  Gastvrouw Tjienli ontvangt je vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Zij maakt gemakkelijk contact en spreekt haar talen. Dat is wel zo handig gezien de internationale gasten die Sushi Haru bezoeken.

  Bij Sushi Haru is alles schoon en vers. De inrichting is stijlvol Japans, waarbij onder andere gebruik is gemaakt van sfeer verhogende bamboe-elementen. Eet u Chuns gerechten liever thuis? Afhalen of thuisbezorging behoort óók tot de mogelijkheden.

  Het terras is op zonnige dagen in alle opzichten een heerlijke plek om te zitten. Is Sushi Haru het beste Japanse eethuis van Eindhoven? Veel gasten vinden van wel! Chun en Tjienli zijn inmiddels weliswaar een beetje aan het compliment gewend geraakt, maar reageren er nog steeds enigszins verlegen op. Hoewel ze natuurlijk wel enorm trots zijn als ze dit te horen krijgen.

 • Chun