Sushi Haru

Sushi Haru is a klein Japans restaurant in Het centrum van Eindhoven. Gastvrouw Tjienli, chef Chun en their team Willen DAT jij heerlijk eet En dat je je thuisvoelt. Al dertien jaar.


Chun is a creatieve kok sterft de traditional Vaardigheden van de Japanse keuken tot in de finesses beheerst. HIJ is de perfectionist sterven Azië afreist op zoek naar culinaire inspiratie. "Soms denk ik: was het maar wat druk verzorger," said HIJ ontmoette Een glimlach.


Gastvrouw Tjienli ontvangt je Vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Zij maakt Makkelijk contact en Spreekt Haar talen. Dat is wel Zo Handig, gezien de internationale clientèle. Niet Alleen Britten Komen hier Graag, also for Japanners uit de regio is Sushi Haru de plek om te eten. Tjienli is pas Tevreden als jij het also gebogen.


Bij Sushi Haru is alles schoon en vers. De inrichting is Stijlvol Japans, zwart-wit met Geraffineerde kleuraccenten. Gasten Hebben Geen last van afhalers. Als je Komt afhalen, kun je Comfortabel Wachten. Het terras is op Zonnige dagen in alle opzichten Een heerlijke Plek Om Te Zitten.
Is Sushi Haru Het Beste Japanse eethuis van Eindhoven? Chun en Tjienli Zijn inmiddels Aan het compliment gewend geraakt, Maar Reageren er Nog steeds Een beetje Verlegen op.


December

4 en 5 december GESLOTEN

11 december Koopzondag van 14.00-18.30 uur

18 december Koopzondag van 11.30-18.30 uur

1e kerstdag (25 december) van 12.00-14.00 VOOR BESTELLINGEN!

2e kerstdag (26 december) GEOPEND van 12,00-20,00 uur

31 december GEOPEND van 12,00-20,00 uur